Nyheter

UIFK testar nya spelare

UIFK testar ett gäng talanger under två träningar och en match. Erik Johansson och bröderna Hulander i Södra Ving är några av de som är kallade.
Nyheter • Publicerad 19 oktober 2013

Det är den tiden på året när fotbollsklubbarna vill få en känsla för nya spelare och UIFK har bjudit in sju spelare från närområdet.

? Johan Larsson, Gällstad.

? Sebastian Forsblad, Gällstad.

? Marcus Lindahl, Gällstad.

? Christoffer Johansson, Tvärred/Vegby.

? Robin Johansson, Åsarp/Trädet.

? Joakim Hulander, Södra Ving

? Jonas Hulander, Södra Ving

? Erik Johansson, Södra Ving.

Förutom ovan nämnda spelare är även några juniorer från UIFK och två isländska spelare från fotbollsgymnasiet inbjudna till träningarna på måndag, tisdag och internmatchen på torsdag.

Samtidigt som Ulricehamns IFK anordnar testräningar gör klubbarna omkring likadant och som UT tidigare berättat ska målvakten Jesper Hallqvist åka söderut och vara med på Dalstorps testträningar. Hallqvist får sällskap på träningen av lagkamraterna Emil Laposa och Sebastian Johansson som också kommer finnas på plats på Dalshov.

Sedan tidigare är det klart att UIFK:s tränare Fredrik Wigestål tar ett uppehåll under nästa år och vem som ska ersätta honom är inte klart än. Förhoppningen från UIFK:s sida är att ha de ska ha gjort klart med ett komplement till Marcus Sjöbring om två veckor.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.