Nyheter

Tvärred/Vegby tappade allt

Det såg bra ut för Tvärred/Vegby efter första halvlek då man hade ledningen med 2-1 mot Hestrafors. Men i andra halvlek släppte man in fyra bollar och inkasserade en ny förlust.
Nyheter • Publicerad 4 juni 2010

20 minuter in i andra kom situationen som var matchavgörande. T/V:s anfallare Valerijus Seliukas snurrade upp två mittbackar, rundade målvakten och drogs ner.

– Det var solklar straff. Det sade deras lagledare också. Hade vi satt läget där så hade vi haft en ledning med 3-1 och matchen kunde ha slutat annorlunda. Istället kunde de kvittera i anfallet efteråt. Visst är det möjligt att de hade hämtat upp underläget ändå men de hade fått det kämpigare. Men jag tycker inte att vi vek ner oss efter det och de var lite darriga innan kvitteringen, säger Martin Carlsson.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.