Annons
Nyheter

Tung hockeykväll

Efter två perioder var UIF i klar ledning men tappade mot Hanhals. Nittorp var obesegrat inför mötet med Motala hemma i ishallen men den sviten sprack ordentligt. Två tunga förluster alltså för bygdens lag.
Nyheter • Publicerad 21 oktober 2010

Nittorp åkte på en riktig klocka hemma mot Motala. Hemmalaget ville förstås förlänga segersviten på fem matcher när Motala kom på besök men östgötarna vann toppmötet med klara 8–3. Det var i princip kört redan efter två perioder och ett håglöst hemmalag hade inte mycket att sätta emot.

UIF hade däremot ett klart repp om händelserna i två perioder och såg ut att gå mot en solklar seger efter ledning 3–0. Men återigen så försvann självförtoende och spel i den tredje perioden, så när krutröken skingrats, sudden och straffar avverkats, så hade Hanhals vänt till seger 4–3.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons