Nyheter

Träningsdagbok vecka 21

Kanske är polisens fystester ett bra sätt att ladda inför en svensk klassiker. Här följer Sabina Wetterlunds träningsdagbok för vecka 21.
Nyheter • Publicerad 31 maj 2011

Måndag: åkte ner till Kristianstad tillsammans med pappa för att göra polisens fystester. Coopers test (kondition), Harres test (koordination), lyft av en docka. Alla tester gick utmärkt, godkänd på alla. Mer mentalt trött när vi åkte hem än fysiskt trött. Men det var absolut inte bara att ställa ut skorna och tror att det skulle gå av sig själv. God stämning runtikring hela testet, rolig dag.

Tisdag: vakna upp av att det vräkte ner regn. Hoppa cykling och körde 60 min crosstrainer.

Onsdag: träningsfritt.

Torsdag: cyklade ett varv runt Åsunden på förmiddagen, 4 mil. Jobbade på eftermiddagen och stack sen ut och cyklade 4,5 mil till med Therese Andersson på kvällen dock ingen natt cykling denna gången. Sista timmen vräkte det ner regn, så nu har vi även provat på att cykla dyngsura och kalla.

Fredag: körde styrka på Onyx. Rygg, axlar och armar.

Lördag: golftävling.

Söndag: träningsfritt.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.