Nyheter

Timmele föll i streckmatchen

Förlust i sexpoängsmatchen och nu ser det tufft ut för Timmele.
– Vi måste börja vinna, säger tränaren.
Nyheter • Publicerad 28 juni 2010

Timmele hade chansen att täta till bottenstriden när man mötte Mariedal. För i händelse av seger så skulle Timmele hamna på samma poäng som boråslaget och Tranemo och därmed göra höstomgången riktigt spännande. Men det blev förlust med 0–1 och därmed är Timmele sex poäng från och en massa mål från rätt sida av nedflyttningsstrecket.

– Det är ju en jämn serie där alla kan slå alla så det är inte på något vis kört. Så med några vinster så är vi absolut med i kampen igen. Men då krävs det som sagt att vi börjar vinna, säger tränaren Andreas Andersson.

Timmele hade bra koll på matchen och skapade något fler chanser än hemmalaget men hamnade ändå i underläge.

– En tilltrasslad situation där vi hade en spelare som låg skadad. I röran så fick en Mariedalspelare en tå på bollen och det blev mål. I övrigt så hade man en boll i ribban men inget mer, medan vi hade flera bra lägen. Men svårt att få in bollen i mål.

Sista matchen innan serien vänder och det blir uppehåll är derbyt hemma mot UIFK.

– Förhoppningsvis blir de tjejer med småskavanker spelklara till dess och då kommer vi taggade, lovar Andreas Andersson.

Mariedal–Timmele 1–0 (0–0)

Mål: 1–0 (47) Mathilda Händén.

TGoIF:s lag: Elin Hallin–Ida Dungel, Sandra Gullander, Nathalie Andersson, Rebecka Josefsson–Marie Hallin, Elin Andersson, Mari Åberg, Kristin Emilsson–Mikaela Åberg, Emma Eriksson.

Avbytare: Julia Persson, Therese Josefsson, Elin Eriksson.

Sandra Gullander

Emma Eriksson

Elin Hallin

UT–delade av Andreas Andersson

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.