Nyheter

Svag säsongsstart i skidspåren

Hanna Falk fick en trög start på skidsäsongen i Bruksvallarna under söndagen. Detsamma gällde i stort sett samtliga lokala åkare på plats.
Nyheter • Publicerad 13 november 2011

Det var inte Hanna Falks bästa likör som provsmakades i premiären. Snöbrist gjorde att sprinten blev inställd och damerna körde enbart 10 kilometer i fri stil.

Här blev Falk 71:a av totalt 94 startande. Hon var 3 minuter och 16 sekunder efter Charlotte Kalla som vann. Falk hade klubbkompisen Madeleine Thorn precis före sig i resultatlistan och Emilie Cedervärn placeringen bakom sig.

Sett till den normala nivån gjorde kanske herråkarna en något bättre insats under lördagen. Erik Wickström var lika långt efter vinnande fransmannen Manificat som Hanna Falk var efter Charlotte Kalla. Det räckte till placering 110 i det stora herrfältet för Wickström. Samuel Norlén, UIF, och Markus Jönsson, Tranemo, var båda inom 15 sekunder bakom Wickström.

Herrarna körde 15 kilometer.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.