Nyheter

Säker seger för Dalstorp

Dalstorp är tillbaka i vinnarcirkeln igen. Laget besegrade bottenlaget Högvad med 3-0 på bortaplan.
Nyheter • Publicerad 31 maj 2011

Högvad som bara hade en poäng före bataljen fick återigen se sig besegrat. Dalstorp kontrollerade matchen från början till slut.

– De skapade inte en enda chans. Vår målvakt behövde inte göra något ordentligt ingripande i matchen som var ganska tempofattig, säger tränaren Lennart Josefsson.

Utdelningen för DIF:s del lät inte vänta på sig och det var Stefan Bohman som inledde målskyttet i matchen.

– En boll snett inåt bakåt, Stefan fick på ett bra skott. Kort efteråt fick vi in ett mål till på en hörnvariant som gick hem, säger Josefsson.

Bohman nöjde sig inte med en fullträff. Han fastställde nämligen slutresultatet till 3-0. Målet var identiskt med det första. Josefsson var nöjd över sina mannar och över tre färska poäng.

– Vi gjorde en helt okej match. Och jag måste säga att planen var väldigt fin. Vi rullade boll riktigt bra.

– Segern var jätteviktig, speciellt när vi möter Brämhult i nästa omgång. De kommer bli svåra och det blir en tuff match.

Dalstorp toppar nu tabellen med en bättre målskillnad än Grimsås.

Högvads BK-Dalstorp 0-3 (0-2)

Mål: 0-1 (18) Stefan Bohman 0-2 (22) Björn Arnesson 0-3 (46) Stefan Bohman

DIF:s lag: Peter Halldén - Lars Gabrielsson, Tommy Bohman, David Kjellén, Alfred Hultin - Andreas Josefsson, Stefan Bohman, Christian Magnusson, Björn Arnesson- Rikard Magnusson, Johan Einarsson

Avbytare: Kim Hallgren, Adam Josefsson, Henrik Persson, Viktor Göransson, Jesper Einarsson

Stefan Bohman

Christian Magnusson

Björn Arnesson

UT-delade av Lennart Josefsson

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.