Annons
Nyheter

Ridstjärnan Malin Baryard-Johnsson till UBRK

I dag kommer Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredricson till UBRK. Ridstjärnorna kommer bland annat att hålla i en ridlektion för fem medlemmar.
Nyheter • Publicerad 8 november 2010
Med den här frisyren vann Dreja tävlingen på facebook.
Med den här frisyren vann Dreja tävlingen på facebook.Foto: Privat
Foto: ERIK ABEL / SCANPIX
Malin Baryard
Malin BaryardFoto: Ed Reinke

Seger i en frisyrtävling på facebook gör att Ulricehamnsbygdens ridklubb får besök av världsstjärnor ikväll.

I våras anordnade klädföretaget Hennes och Mauritz en tävling på facebook där det gick att rösta på den bäst friserade hästen.

Annons

UBRK vann tävlingen med sin håruppsättning av hästen Drejas man.

Förstapriset var ett besök av Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredricson. Ridstjärnorna kommer att ha en lektion för fem utvalda medlemmar i UBRK och därefter blir det en öppen frågestund.

– Sedan kommer Malin och Peder att rida varsin ridskolehäst och komma med tränings- och tävlingstips till alla besökare, säger Jenny Johansson från UBRK.

Under slutet av besöket finns det tid för autografskrivning.

– Vem som helst får komma till ridhuset men vi gör det här i första hand för våra medlemmar, säger Jenny Johansson.

På Malin Baryard-Johnssons långa meritlista finns bland annat ett OS-silver, ett VM-silver, ett EM-silver och år 2003 utsågs hon och hästen Butterfly Flip till världens bästa ekipage.

Peder Fredricson var fälttävlansryttare från början men sadlade om till hoppning i början av 1990-talet. Han var med i hopplaget som tog OS-silver 2004, individuellt slutade han fyra.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons