Annons
Nyheter

Oavgjort på Dalshov

Hemmalaget Dalstorp var det bättre laget i derbyt mot Gällstad. Men det blev inga mål.
Nyheter • Publicerad 22 maj 2010

Mötet på Dalshov mellan Dalstorp och Gällstad blev en typisk derbymatch, tufft, tätt och målsnålt. Under första halvlek ar Dalstorp det något bättre laget, hade lite mer av spelet. Men det skapades inga hetare målchanser åt något håll och det var mållöst i halvtid.

– Vi var väldigt överlägsna i första halvlek, säger Dalstorps tränare Lennart Josefsson.

Annons

Gällstads tränare Peter Röpke hade en liknande uppfattning.

– De var bättre, kom rätt i alla situationer och var hetare medan vi aldrig kom dit. Få anfall från vår sida, säger Röpke.

Efter pausen ryckte Gällstad upp sig och fick lite mer att säga till om. Men det varade bara i ungefär 20 minuter. Då fick Gällstads Niklas Claesson rött kort för farligt spel. Dalstorp återtog dominansen men lyckades inte spräcka mål nollan. Gällstad hade det hetaste läget tio minuter före slutsignalen, men det blev inga mål åt det hållet heller.

– Vår målvakt gjorde en fantastisk räddning. Men vi skulle haft tre poäng i dag. Vi klarade inte av att utnyttja utvisningen, säger Josefsson.

– Vi spelar med stort hjärta efter utvisningen och är nöjda med 0–0, säger Röpke.

Leif Dahl

Leif Dahl
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons