Annons
Nyheter

Nittorp tog tredje raka

Trots att Nittorp var överlägset på isen blev det jämnt i målprotokollet. Hanhals betvingades till sist med 4-3.
Nyheter • Publicerad 11 oktober 2010

Nittorp är fortfarande obesegrat den här säsongen och siffrorna i matchen mot Hanhals visar inte riktigt hur det såg ut på isen. I alla fall inte om man får tro Nittorps tränare Hans ”Mille” Jönsson.

– Vi hade kontroll på läget trots att det var jämnt. När vi spelade som bäst i början av matchen stod deras lag i en klump framför mål, säger Jönsson.

Annons

Nittorp gick ifrån till 4-1 i den andra perioden och letten Jarofeevs hade ett gyllene läge att punktera matchen genom att göra 5-1 på ett friläge. Istället kontrade Hanhals in 2-4, som blev till 3-4 i början av den tredje perioden.

– Det blir lätt så i sådana här matcher. Jag kan inte säga att vi hade dålig inställning men det saknades det där sista då vi fick lägen framför mål, svarar Hans Jönsson på frågan varför hemmalaget tilläts komma in i matchen.

Efter reduceringen till 3-4 var det ändå ganska lugnt i Nittorps lag. På de sista sju minuterna skapade Hanhals, som i år mönstrar ett lag med nästan enbart juniorer, i stort sett ingenting.

– Vi fick med oss tre poäng och är fortfarande obesegrade. Det är det viktiga, säger Hans Jönsson som menar att Nittorp måste vänja sig att spela den här typen av matcher.

– Det var inte sista gången i år som det kommer se ut så här och vi ska klara av att spela ut även när vi möter de något sämre lagen.

Dalen är nästa match för Nittorp innan det blir derby mot UIF i Ulricehamn på fredag.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons