Nyheter

Missarna sänker Tranemo

Stortorsk mot serieledarna och då är tränaren inte nöjd.
– Vi släpper för billiga mål.
Nyheter • Publicerad 14 juni 2010

Det var toppen mot botten och inte dirket oväntat så var det Friscopojkarna som till slut stod som segrare. Fast till slut är nog fel uttryck – med 3–0 i paus var matchen i princip avgjord efter en halvlek.

– Vi skapade ett par rena frilägen i första och var minst lika bra som hemmalaget under första kvarten i andra. Men så får de göra ett nytt skitmål och sedan blev det riktigt tungt, säger tränaren Thomas Jacobsson.

– Av Friscos sju mål kom fem efter misstag från oss och det sprider oro i vår egentligen mycket starka backlinje. Egentligen är vi inte sämre än de andra lagen men släpper för enkla mål och de tabbarna bakåt kostar poäng. Nu är Frisco ett mycket bra lag och det är ingen skam att förlora mot det laget ,men vi gör trots allt ett riktigt bottennapp.

Josefine Håkansson

Emma Pettersson

Emma Kruse

UT–delade av Thomas Jacobsson

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.