Annons
Nyheter

Lundin till åttondelen i SM

Ett bra poolspel förde UIF:s Sara Lundin till åttondelsfinal i bordtennis-SM.
Nyheter • Publicerad 10 mars 2009

Det blev ett övermäktigt motstånd för UIF:s Linnéa Larsson och Sara Lundin i SM. I damdubbel vann de två över Nina Stenviken/Caroline Olsson, BTK Frej efter att ha haft matchbollar emot sig men lyckats vända till vinst i skiljeset.

Därefter mötte de det rutinerade paret Carina Jonsson/Barbro Wiktorsson, Råå/Solna och då blev det svårt. Ingen ordning på spelet och de blivande finalisterna hade inga svårigheter att besegra UIF-duon.

Annons

Sara vann i singelklassen över Louise Westman, Söderhamn, men ställdes i andra omgången mot landlagsspelaren Malin Pettersson, Mälarenergi, och föll med 0–4.

Linnéa förlorade i första omgången mot Matilda Holmgren, Söderhamn, men landslagsspelaren behövde sju set för att besegra Ulricehamnstjejen och då med 11-9 i avgörande.

Bäst lyckades Sara Lundin i DJ 20 där hon vann tre matcher i poolspelet, bland annat mot förre klubbkompisen Ida Söderlund. Dessvärre blev det sedan respass i åttondelen där Julia Allansson, Söderhamn, blev för svår.

Leif Fjellström
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons