Annons
Nyheter

Lisa Nilsson återvänder till UIFK

Inget spel med allsvenska Dalsjöfors. Istället återvänder Lisa Nilsson till moderklubben UIFK.
– Det här ska bli kul, säger hon.
Nyheter • Publicerad 27 januari 2011
Lisa Nilsson är klar för UIFK. Laget har fått ett kanontillskott.
Lisa Nilsson är klar för UIFK. Laget har fått ett kanontillskott.Foto: Labrini Stavrekas

Den rätta hungern för en rejäl satsning i allsvenska Dalsjöfors fanns inte. Hon funderade till och med på att lägga av helt med fotbollen. Men nu har hon bestämt sig. Spel i UIFK är vad som gäller för Lisas del framöver.

– Det kliade lite i fotbollsfötterna igen och det ska bli kul att komma igång. Jag anade väl att suget skulle komma tillbaka efter lite distans kring funderandet om Dalsjöfors. Sen kom beslutet automatiskt.

Annons

– Jag ville trappa ner, spela bara för att det är roligt. UIFK är på den nivå jag behärskar just nu med skola och allt.

Det har gått några år sedan Lisa lämnade blåsvart. Senast hon spelade i klubben var 2004 och igår var det dags för den första träningen med laget. Men Lisa hade trots det bra koll på sina lagkamrater.

– De spelade match mot Nittorp i helgen och då var jag där och tittade lite. Intrycket jag fick var positivt och jag blev imponerad. Det såg bra ut. De har bra passningsspel och många duktiga tjejer finns i laget.

Med de meriter Lisa har kommer hon säkert att få axla en roll som innebär ett stort ansvar. Ett ansvar som inte känns betungande enligt henne själv.

– Det vore väl konstigt om man inte kände att man har ett visst ansvar. Jag förstår att det finns förhoppningar och krav på mig men det är verkligen inget jobbigt. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och rutin. Det kommer bara att vara roligt.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons