Annons
Nyheter

Limmared blandar och ger

Varannan match är Limmared ett hot mot vilket lag som helst. Däremellan storförluster. 1-5 mot Sandared var exempel på det senare.
Nyheter • Publicerad 17 maj 2010

Efter segern mot Gällstad tycktes det som att Limmared var på gång mot någon form av stabilitet i spelet. Resultatet mot Sandared i lördags skvallrar om någonting annat.

– Så illa var det kanske inte. De gör tre mål inom en kvart i första halvlek, i övrigt tycker jag att vi är rätt bra med, säger Christian Dower i Limmared.

Annons

Dower beskriver flera av de insläppta som slarvmål och det är något Limmared måste ta tag i.

– Samtidigt var Sandared riktigt bra. Det är lättare att slarva som spelare om du är satt under press, säger Dower som ser ljuspunkter i berg- och dalbanan.

– Jag ser det som att vi är i en djup formsvacka men har ändå lyckats ta sex poäng. Det som känns skönt är att vi kommit tillbaka tidigare och vet att vi kan göra det igen.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons