KFUM klart för trean

KFUM firade serieseger i går. Som de flesta matcher med Thomas Willram vid rodret blev det storseger när laget spelade sin sista hemmamatch den här säsongen.
Sport • Publicerad 20 februari 2009
Laget som fixat seriesegern. Nästa säsong spelar KFUM:s herrar i division tre.
Laget som fixat seriesegern. Nästa säsong spelar KFUM:s herrar i division tre.Foto: Carina Carlzon

Det krävdes endast en poäng för att avancemanget till trean skulle vara klart. Ingen var nog nervös för hur det skulle gå.

Självklart raderade KFUM helt ut sina motståndare Skara. I säsongens sista hemmamatch var det inte ens jämnt i början. 14-0 ledde hemmalaget med när gästerna gjorde sitt första mål för kvällen - på straff.

Det var uppvisning från KFUM:s sida matchen igenom och när slutsignalen ljöd så plockades seger-tröjorna med guldtexten "Grattis till seriesegern" fram.

Det återstår två matcher för KFUM, båda på bortaplan, och mycket talar för att handbollskillarna spelar hem fyran utan en enda förlust.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.