Nyheter

Hockeyresan 1: På Siljaterminalen

Äntligen! Efter ett år med prat och månader med förberedelser så är vi äntligen iväg.
Nyheter • Publicerad 1 januari 2009

1/1 16.45

Det var en krispig kall morgon och det var ett förväntansfullt gäng som samlades utanför ishallen. Bussen rullade iväg på utsatt tid från ett lugnt och fridfullt Ulricehamn. Under resan kommer vi att utveckla hockeytänkandet och första DVD:n som visades var den gamla klassikern "Slagskott". Efter ett stopp i Herrbeta har varje spelare haft en genomgång med lagledningen där de fått svara på ett antal frågor om hockeyn. Enkäten visar att det är ett träningsflitigt gäng som trivs ihop och där alla kommer att satsa på hockey även nästa år. Det som genomgående behöver tränas är baklängesåkningen.

Vi sitter nu på Siljas terminal i Värtahamnen. Det spelas kort (skitgubbe) och Yatzy vid ett par bord i väntan på båten. Väl ombord väntar en buffé och därefter en ganska tidig sänggång, för tidig enligt killarna.

Ulf Gustavsson

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.