Nyheter

Gunberg lämnar Nittorp

Nyförvärvet Pontus Gunberg lämnar Nittorp efter bara tio spelade omgångar. Enligt Nittorps ledning vill Gunberg prioritera jobbet före hockeyn.
Nyheter • Publicerad 19 oktober 2013

Pontus Gunberg värvades som poänggörare men en skada under slutet av försäsongen höll honom utanför laget under de första omgångarna. Väl inne i laget har det blivit några poäng men nu är det alltså slut.

Gunberg som bor i Landvetter har, enligt Nittorps IK, tröttnat på pendling mellan hem, jobb och träningar och lämnar alltså laget med omedelbar verkan. Nittorp öppnar för att han kan komma tillbaka efter jul.

– Han kommer att välja jobbet i första hand och sen får han se om det blir någon hockey. Blir det så blir det på närmare avstånd och det står vi bakom, för vi vill gärna se att han håller igång så får vi se hur situationen ser ut när vi drar igång igen i januari, skriver sportchefen Christer Svensson i ett pressutskick.

Samtidigt meddelar att Nittorp att två nya spelare lånas in från HV 71:s J20-lag. Jesper Öhrevall, forward, och Lukas Esbjörs, back, kommer finnas med i laget redan borta mot Tingsryd på söndag.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.