Nyheter

Grimsås håller nollan

Högvad var nära att spräcka Grimsås nolla men lyckades inte. På sex spelade matcher har GIF inte släppt in ett endaste mål.
Nyheter • Publicerad 21 maj 2011

– Tre poäng och fortsatt nolla i kolumnen över insläppta mål är det vi ska ta med oss från den här matchen, säger Grimsås tränare Dony Milutinovic.

Hemmalaget öppnade starkt och hade en ribbträff redan efter tre minuter. Forceringen framåt fortsatte men några mål blev det inte förrän i den 24:e minuten.

– Tyvärr föll hela vårt spel samman efter 1–0 och Högvad tog sig in i matchen, säger Dony Milutinovic.

GIF-tränarens analys är att spelarna blev för bekväma när ledningsmålet väl kom. Fram till den stunden hade allt gått lätt för de gulsvarta men istället för fortsatt press började gästerna skapa målmöjligheter.

– Jag vill inte säga att Högvad tog över matchen men Robin fick göra flera kvalificerade räddningar.

Grimsås–Högvad 1–0 (1–0)

Mål: 1–0 (24) Tomas Karlsson.

GIF:s lag: Robin Bergström – Simon Lagerström, Joakim Alexandersson, Milorad Markelic, Eric Karlsson - Nemanja Tosic, Emil Nord, Morgan Örn - Nikola Tosic, Senad Zulovic Tomas Karlsson.

Avbytare Saim Rrustemi, Bojan Danjac, Robert Björk, Jakob Svenningsson, Robin Ekdal, Max Nord, Joakim Remstam.

Erik Karlsson

Robin Bergström

Milorad Markelic

UT-delade av Dony Milutinovic

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.