Nyheter

Grimsås fortfarande obesegrat

Med stabilt försvarsspel och några snygga mål tog Grimsås andra segern i rad.
Nyheter • Publicerad 30 april 2011
Foto: Leif Fjellström

Det var nästan på dagen 50 år sedan Grimsborg invigdes och det firade hemmalaget med att ta sin andra raka seger. Fjolårets lindansare är därmed fortfarande obesegrat i årets seriespel.

Vi har sex poäng så här långt och det känns ju bra. Men vi är fortfarande en bit ifrån toppformen, säger tränaren Dony Milutinovic.

Backlinjen spelar bra men det är lite problem på mitten och det skyller jag till stor del på planen. Den ser jättefin ut men är stenhård och gropig på mitten.

Hemmalaget tog ledningen efter dryga kvarten på en frispark, där Sami Rrustemi hittade en stor lucka i muren. Snabbe Tomas Karlsson sprang igenom det virriga Skeneförsvaret och lobbade in 20 och hade även bud på ett till ur nästan samma läge.

Skene agerade mycket osäkert och ostrukturerat men hade i gengäld många synpunkter på domaren. Grimsås tog en mycket välmotiverad seger med 40 men bjöd i ärlighetens namn inte på någon större fotboll.

Det får jag hålla med om. Vi har en bra försvarslinje men framåt måste vi prestera mer. Men vi är ändå obesegrade efter två omgångar och det känns riktigt bra, säger veteranen Morgan Örn.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.