Annons
Nyheter

Fem lokala spelare provtränar med Dalstorp

I kväll drar Dalstorp igång sina testträningar och fem lokala spelare är inbjudna. Medi Dresevic, 22 år, har tränat med Norrby under hela förra veckan.
Nyheter • Publicerad 4 november 2014

Dalstorp har haft träningsuppehåll och då har Medi Dresevic tränat med sin moderklubb Norrby. Det var Dresevic själv som tog kontakt med Norrby, enligt uppgift till UT.

Efter säsongens slut erbjöds Dresevic ett nytt kontrakt med Dalstorp men än så länge har han inte signerat det.

Annons

– Vi ser gärna att han fortsätter men än så länge har han inte bestämt sig, han ska träna med oss nu och sedan får vi vänta på hans beslut, säger Erik Hållander i Dalstorps IF.

Dresevic och målvakten Kristoffer Björk är de enda två spelarna som pendlar från Borås till Dalstorp efter att Gustav Nordmark slutade förra säsongen. Det är inte heller klart att Kristoffer Björk fortsätter i Dalstorp, han har tidigare deklarerat att han gärna spelar högre upp i seriesystemet.

Två möjliga ersättare till Björk finns på plats under kvällens pass.

Målvakterna Jesper Hallqvist, UIFK, och Alexander Hultén, Tvärred-Vegby är båda inbjudna. Chans att visa upp sig får också Sebastian Forsblad, Gällstad, Simon Berntsson, Limmared, och Markus Lindahl, UIFK.

– Vi har en hel del 17-åringar som är aktuella för spel med A-laget och siktar på att värva två-tre spelare utifrån, säger Erik Hållander i Dalstorps IF.

Dresevic kom till Dalstorp från Norrby inför säsongen 2013 och skrev då ett tvåårskontrakt med Dif. Dresevic sågs som en klassvärvning från Dalstorps sida och klubben betalade 60 000 kronor för honom.

UT har utan framgång sökt Dresevic för en kommentar.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons