Annons
Nyheter

Dresevics framtid i Dalstorp avgörs i skiljenämnd

Dalstorp vill gärna se Medi Dresevic i sitt lag men Norrby kräver utbildningsbidrag. Det vill inte Dalstorp betala. På torsdag avgör skiljenämnden vad som gäller.
Nyheter • Publicerad 16 april 2013

Tvisten gäller att spelaren Medi Dresevic, 21 år, hävdar att han inte erbjöds något kontrakt i Norrby inom ramen av 60 dagar innan hans dåvarande kontrakt löpte ut. Norrby å sin sida säger att Medi fått ett kontraktsförslag och kräver därför utbildningsbidrag av Dalstorp om Medi spelar för klubben. Det handlar om en summa på 65 000–70 000 kronor.

På torsdag fattar skiljenämnden beslut i frågan.

Annons

Det var mittbacken Medi själv som tog kontakt med Dalstorp i februari och sedan dess har han varit med och tränat med laget.

Tidigare har Dalstorp, genom ordförande Jörgen Eriksson, sagt sig vara mycket intresserat av den talangfulle mittbacken.

– Han är en klasspelare, inget snack om saken, ett fantastiskt bra namn. Medi har varit med i söderettans talanglag tre år i rad och han är dessutom en trevlig kille.

Förenklat kan man säga att fotbollförbundets skiljenämnd prövar alla tvister som annars skulle avgöras av allmän domstol. I det här aktuella fallet är det en person i Göteborgstrakten som tar beslut i ärendet.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons