Annons
Nyheter

Dower till Svenljunga

EFter fyra säsonger slutar Christian Dower i Limmared. Ny klubb blir Svenljunga.
Nyheter • Publicerad 19 oktober 2010

Christian Dower har gjort klart med Svenljunga IK om att bli deras seniortränare den kommande säsongen. Alltså från en division V–klubb till en annan.

– Jag ville sluta på eget initiativ och inte när klubben tröttnat på mig. Därför kändes det rätt att göra det nu. Men inte bara för egen skull utan jag kände också att spelarna nog skulle må bra av att få höra en ny röst även om jag fick en förfrågan om att fortsätta, säger Christian.

Annons

Det blir första tränaruppdraget utanför Limmared för Christian Dower.

– Skall jag bli tränare på allvar så måste jag ju börja utanför moderklubben någon gång och det här känns bra. Svenljunga har en del att bygga på så det här ser jag verkligen fram emot.

I övrigt så är det ganska lugnt på tränarfronten bland klubbarna även om det är oklart på många håll. Följande är helt klara:

? Claes Humemrhielm/Åsarp/Trädet

? Eskil Olsson/Hössna

? Micael Johansson/Markus Sjöbring/UIFK.

? Ronnie Thorstensson/Marbäcks IF

? Lennart Josefsson/Dalstorp

? Niclas Jungmalm/Timmele dam

Diskussioner pågår:

Annons

? Anders Kilén/Hössna (samt eventuellt även ett tredje namn)

? Martin Carlsson/Tvärred/Vegby (Göran Carlström slutar som lagledare och ett nytt namn skall fram innan Martin skriver under)

? Peter Röpke/Gällstad (en del frågor rörande organisationen behöver lösas)

? Victor Wessbo/Södra Ving

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons