Annons
Nyheter

Ville tog hem segern

I fredags reste 4-åriga Ville, hans mamma Erika Lind och moster Nathalie till Stockholm för att bo på hotell och gå på Underbara Barn-mässan.
Nyheter • Publicerad 11 oktober 2010
Vinnarna vid finalen i kocktävlingen Barnens Bästa Fest, matlagningstävlingen öppen enbart för barn. Finalen ägde rum vid Underbara Barnmässan, Stockholmsmässan, i helgen. Från vänster; Ville med familj, och de andra vinnarna.
Vinnarna vid finalen i kocktävlingen Barnens Bästa Fest, matlagningstävlingen öppen enbart för barn. Finalen ägde rum vid Underbara Barnmässan, Stockholmsmässan, i helgen. Från vänster; Ville med familj, och de andra vinnarna.Foto: Ulf Huett

I lördags lagade han och mamma Erika mat inför juryn, bestående av Emma Hamberg och Anette Rosvall som bland annat skriver om mat i tidningen Amelia, på mässan.

– Ville var jätteduktig. Han skar alla grönsaker utom tomaterna. När maten var färdig gick han fram till juryn som en liten gentleman och serverade dem, berättar Erika.

Annons

Och det gick tydligen bra. Villes Köttfärs Africana vann förstapriset i kategorin Huvudrätter. Vinsten är att Ville får sitt recept publicerat i kokboken Barnens Bästa fest och familjen får en helg på Alfonshotellet i Stockholm.

– Det var jätteroligt och Ville var jättenöjd. Det hela var väldigt lyckat, säger Erika.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons