Nyheter

Varje handling har en konsekvens

Nyheter • Publicerad 20 januari 2009

Vad vi än väljer att göra i livet så har det en konsekvens. Allt har ett pris. Jag tror på att det vi det ger ut i livet, det är det vi får tillbaka. Vill man till exempel bli behandlad med vänlighet bör man själv vara vänlig mot andra. Om man spryr ur sig bitterhet och ondska kommer sluträkningen att se ut därefter

Den punkt vi står på just nu i livet är beroende på vilka val vi har gjort tidigare. Vi kan ställa oss frågan; "Hur hamnade jag här?". Visserligen kan vi inte styra över alla aspekter i våra liv men visst gör vi medvetna val som påverkar nuet och vår framtid.

Vi kanske inte är helt nöjda med vår livssituation men innerst inne är vi på det klara med att det är vi själva som måste göra något för att kunna förändra den. Ibland är det väl så att vi behöver en spark där bak så att vi inte bara sitter där och gnäller över hur vi har det. Vi behöver någon som säger; "Om du nu är missnöjd med ditt liv finns det två saker du kan göra, antingen försök att ändra din situation eller sitt kvar i skiten."

Nu ska jag bara se till att jag lever som jag lär ...

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.