Nyheter

Snart helg ...

Nyheter • Publicerad 16 april 2010

Det är snart helg och det är något jag tror att de flesta av oss ser fram emot. Solen skiner utanför men tydligen ska det inte bli lika bra väder på lördag och söndag. Vi får helt enkelt hålla tummarna att meterologerna har fel. Det vore ju inte första gången, eller hur?

Planerna för er helg kanske är många eller inte. Det har ingen större betydelse så länge ni gör det ni själva vill. Ibland vill man ha ett späckat schema och göra många saker och ibland vill man bara rulla in sig i en filt och titta på film. Det finns ingen som kan säga att det ena är rätt och det andra fel därför att det är helt upp till er själva.

I morgon är det faktiskt Rädda Barnens dag och Ulricehamns lokalförening visar gratis film för barn i Folkets Hus klockan tre på eftermiddagen. Det är en datoranimerad film som tydligen heter "Upp" och det blir säkert väldigt trevligt.

Ha nu en skön helg hur ni än väljer att spendera den!!

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.