Annons
Nyheter

Försvunnen man funnen avliden

Den äldre man som sedan måndag lunch varit försvunnen i trakterna kring Vegby har hittats död. Det finns ingen misstanke om brott.
Nyheter • Publicerad 31 december 2013

Det var under tisdagseftermiddagen som en patrull från hemvärnet hittade mannen död. Då hade frivilliga, militär, polis, räddningstjänsten och organisationen Missing people sökt efter den 87-årige mannen i över ett dygn.

– Det finns ingen brottsmisstanke, säger Thomas Andersson, inre befäl på polisen i Borås till bt.se under tisdagskvällen.

– Det är tragiskt att det händer, men jag måste också säga att jag är väldigt tacksam för alla som kommit och hjälpt till i sökandet. Vi var runt 100 frivilliga och detta är ett mycket litet samhälle, säger Lasse Jandermark, administrativ chef i organisationen Missing people till gt.se.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons