Annons
Nyheter

Veckans fråga: Vad väntar du på?

Sommaren, tidningen, eller rent av bättre tider? Det finns mycket att sukta efter, kanske särskilt under den rådande pandemin. UT gav sig ut på stan för att prata med några flanörer i väntans tider.
Ulricehamn • Publicerad 19 maj 2021
Karolina och Amilia Nord.
Karolina och Amilia Nord.Foto: Evelina Segerqvist

Karolina Nord, 31 år, och Amilia Nord, 2 år, Ulricehamn: – Vi väntar på vaccinet, vi är så taggade på det. När vi har fått det ska vi åka till Emmaboda och hälsa på farmor, Amilia har inte träffat henne på 1,5 år nu.

Ayman Abu-Khalifa.
Ayman Abu-Khalifa.Foto: Evelina Segerqvist

Ayman Abu-Khalifa, 46 år, Åsarp: – Jag kommer från Palestina, så jag väntar på att kriget och ockupationen ska ta slut. Det är många människor som saknar sina rättigheter, och som har rätt att få tillbaka dem.

Milton Karström.
Milton Karström.Foto: Evelina Segerqvist
Annons

Milton Karström, 18 år, Hökerum: – På att vi kan leva så normalt som möjligt igen. Jag längtar efter att få resa igen, till värme, sol och vita stränder.

Birgitta Friberg och Mona Erlandsson.
Birgitta Friberg och Mona Erlandsson.Foto: Evelina Segerqvist

Birgitta Friberg, 78 år, och Mona Erlandsson, 70 år, Falköping: – Vi väntar på en väninna som är inne och shoppar i en affär, vi är här och handlar över dagen, säger Birgitta och Mona fyller i:

– Jag har väntat på vackert väder, så det är härligt att det är så fint när vi är på besök i Ulricehamn.

Evelina SegerqvistSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons