Annons
Nyheter

Två inbrott under helgen

En villa och en restaurang råkade ut för inbrott under fredagen och lördagen.
Nyheter • Publicerad 10 februari 2014

Det ena inbrottet gäller en villa i centrala Ulricehamn. När ägarna kom hem i fredags upptäckte de att ytterdörren hade brutits upp och att någon hade varit inne i deras bostad. De larmade polisen, som kom dit och säkrade vissa spår. Bland annat noterade polisen fotavtryck utanför huset, och vid en teknisk undersökning kommer polisen även att leta efter fingeravtryck.

– Ägarna har uppgett att smycken har försvunnit, men de ska återkomma med närmare upplysningar, säger Malin Kannius vid Ulricehamnspolisen.

Tidigt på lördagsmorgonen gick automatlarmet hos en restaurang i centrum. Väktare och polis åkte dit, men utan att hitta någon gärningsman eller spår efter inbrottsförsöket. Det är på måndagsförmiddagen oklart om något stals vid händelsen.

Kajsa Kettil
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons