Annons
Nyheter

Tranemo: Ungdomar snattade på Willys

Willys i Tranemo utsattes under onsdagen för dubbla snatterier av ungdomar. Det har även skett flera stölder i både Tranemo och Ulricehamns kommun.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Tranemo/Ulricehamn • Publicerad 17 november 2022
Matbutiken Wills i Tranemo utsattes under tisdagen för dubbla snatterier. Genrebild.
Matbutiken Wills i Tranemo utsattes under tisdagen för dubbla snatterier. Genrebild.Foto: Jens Svensson

Under tisdagen anmäldes två ringa stölder på Willys i Tranemo. Vid det första tillfället tog en tonårskille en läsk och en chokladkaka. Senare på eftermiddagen tog två andra tonårskillar en chokladbar och godis. Deras föräldrar ska ha kallats till platsen.

I Uddebo blev en man av med en verktygslåda med maskiner efter att någon brutit sig in i hans maskinhall någon gång mellan tisdag och onsdag.

Annons

I Ulricehamn blev en kvinna vid samma tillfälle av med sin katalysator på sin personbil. Bilen ska ha stått i området kring Stockrosvägen/Solrosvägen.

En annan ulricehamnare ska även ha blivit av med sin elcykel som stod parkerad på en cykelparkering i Ulricehamn.

Lydia LyckelidSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons