Annons
Nyheter
Att vara utan livsmedelsaffär är ett problem för många i ett samhälle. Så har det varit i Grimsås, men i går öppnades affären igen.
Nyheter • Publicerad 21 maj 2010
Melinda och Fehmi Mehmeti samt Saranda Buca är de nya affärsinnehavarna i Grimsås
Melinda och Fehmi Mehmeti samt Saranda Buca är de nya affärsinnehavarna i GrimsåsFoto: Bernt Carlsson

Redan före klockan nio hade det samlats en hel del människor utanför det centrala hus i Grimsås där bland annat livsmedelsbutiken är inrymd.

Det kändes direkt att det var något festligt på gång. De köande Grimsåsborna såg glada och förväntansfulla ut och extra festligt var det då två dragspelare förgyllde den soliga morgonen ytterligare med glada toner av bland andra mäster Taube.

Annons

När klockan nått nioslaget tog samhällsföreningens ordförande Harry Söderlund till orda och förklarade sin enorma glädje över att familjen Mehmeti vågat ta steget och satsa på att öppna livsmedelsbutiken på nytt.

Söderlund redogjorde för en rad verksamheter som försvunnit under senare tid, och det var förstås en stor glädje för honom att kunna konstatera att det nu även kunnat öppnas något.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons