Annons
Nyheter

Ständigt problem värre än någonsin

Efter helgerna är det återigen dags för överfulla och skräpiga återvinningsstationer.
Nyheter • Publicerad 11 januari 2011
Efter helgerna är det återigen skräpigt på återvinningsstationerna. Så här såg det ut på stationen vid Dalgatan i går måndag.
Efter helgerna är det återigen skräpigt på återvinningsstationerna. Så här såg det ut på stationen vid Dalgatan i går måndag.Foto: Pernilla Rudenwall Petrie

Ett flertal personer har hört av sig till UT och uttryckt ilska och besvikelse över hur det ser ut kring återvinningsstationerna i Ulricehamn just nu.

Ett, som det känns, årligt återkommande problem strax efter jul- och nyårshelgen. I år beskrivs situationen som ”värre än någonsin” och bilden här intill bekräftar det.

Vid stationen på Dalgatan, utanför Rasks såg, samsas överfulla containrar med skräp som inte alls hör hemma på en återvinningsstation. Bland annat gamla leksaker och madrasser.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons