Annons
Nyheter
En man i 65-årsåldern har dömts för sexuellt ofredande efter att han ska ha onanerat eller blottat sig för en kvinna i Ulricehamn.
Nyheter • Publicerad 17 november 2010

Händelsen inträffade i maj 2009 då en kvinna var ute och promenerade i Sanatorieskogen på Sanatorievägen. Enligt kvinnan har en man i 65-årsåldern först passerat henne med bil och sedan stått på en mindre skogsväg med byxorna nedhasade. Kvinnan uppger att mannen tittade på henne medan han onanerade. Han ska inte ha gjort något försök att skyla sig eller vända sig bort.

Mannen nekar till anklagelserna och hänvisar till att han har problem med prostatan och därför var tvungen att urinera. Rörelsen som kvinnan säger att han har gjort ska vara att han "skakat av sig" efter urineringen. Mannen uppger även att han inte har något minne av händelsen.

Annons

Mannen döms för sexuellt ofredande i Borås Tingsrätt till 40 dagsböter a 100 kronor.

Anna Claesson/BT

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons