Annons
Nyheter

Rockkväll i Thaimiljö när Rundgång satsar på ny runda

Den 12 februari blir det Club Rundgång på Coco Thai. Och om samarbetet fungerar bra och publiken dyker upp blir det fler kvällar.
Nyheter • Publicerad 1 februari 2011
Chi Ngo från Coco Thai flankerad av Janne Carlsson och Björn Brolin från Club Rundgång.Foto: Anders Rosenberg

Det säger Björn Brolin och Janne Carlsson från Rundgång. Lördagen den 12 februari är det The Bjorn från Vårgårda som spelar.

Senast det var rockklubb i Rundgångs regi var lite mer än ett år sedan. I maj arrangerade man en festival i Timmele men det är rockklubb som fungerar bäst i Ulricehamn tror de och det är därför de nu inleder ett samarbete med Chi Ngo på thairestaurangen Coco Thai.

Annons

Syftet med en ny runda rockkvällar är enligt Janne Carlsson detsamma som det alltid har varit med Club Rundgång, att främja musiklivet och att få folk att gå ut och ha roligt.

– Det här är vårt bidrag till att det händer något kulturellt i Ulricehamn, säger han.

De skulle förstås gärna se att fler engagerade sig för att få igång ett aktivt musikliv i stan. Det är sådant som behövs om ungdomar ska stanna kvar på orten istället för att fly fältet efter gymnasiet.

Chi Ngo hoppas också att samarbetet ska fungera bra.

– Det här är bra, det behövs något för att få folk att komma, säger han.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons