Annons
Nyheter

Riksdagsledamot tar sig an Ulricehamns läkarfråga

Doktor Per-Olof Lundgrens frågor, och kritik, kring de planerade förändringarna i vårdvalssystemet har nu hamnat i riksdagen.
Nyheter • Publicerad 18 mars 2010
Else-Marie Lindgren, KD-ledamot i riksdagen, vill komma till Ulricehamn och träffa både P O Lundgren och de privatperson som står bakom uppropet om att få behålla sin doktor
Else-Marie Lindgren, KD-ledamot i riksdagen, vill komma till Ulricehamn och träffa både P O Lundgren och de privatperson som står bakom uppropet om att få behålla sin doktorFoto: riksdagen

Det är Else-Marie Lindgren, KD-ledamot i riksdagen, som vill titta närmare på konsekvenserna av det förslag som lagts av partikollegan/partiledaren och tillika socialministern Göran Hägglund.

– Jag har blivit uppringd av ett par personer från Ulricehamn som reagerat på det som stått i Ulricehamns Tidning om vad som händer i Ulricehamn. Det är min avsikt att snarast få till en träff med både P O Lundgren och de privatpersoner som står bakom uppropet om att få behålla sin läkare.

Annons

– Jag är inte helt inläst på ärendet ännu, men det ska jag förstås vara innan jag träffar folket i Ulricehamn, säger Else-Marie Lindgren.

– Det är ju positivt, det ska bli intressant att höra vad hon har att säga. Men till slut är det ju sakpolitiken det handlar om, kommenterar P O Lundgren Else-Marie Lindgrens snabba reaktion på det som UT skrev om i tisdagens tidning.

Jörgen Wester
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons