Nyheter

Rånare skalperades vid stöld

Den man som i veckan rånade macken OKQ8 i Ulricehamn med en spruta misstänks även för en stöld på en restaurang i Borås. Vid stölden krossades en ruta och mannen tros ha skurit sig så illa att en bit av hjässan lossnade.
Nyheter • Publicerad 14 augusti 2014

Mannen, som är i 40-årsåldern, misstänks alltså ha brutit sig in på en restaurang i Borås. När polisen kom till platsen ska mannen ha suttit en bit från lokalen och druckit sprit. Samtidigt låg en bit av hans hjässa kvar i restaurangen.

– Troligtvis råkade han skära sig i huvudet när han klev in genom det krossade fönstret och råkade ut för en mindre skalpering, säger kammaråklagare Martin Ekelin till Borås Tidning.

Under torsdagen begärdes mannen häktad misstänkt för stölden samt rånet mot OKQ8 i Ulricehamn. Då hotade mannen personalen med en spruta för att få med sig ett paket. Mannen greps strax efter det av polisen.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.