Nyheter
Jönköpingspolisen gick i dag vid tolvtiden ut med en efterlysning på den 60-årige Gislavedsbon Ronny Falk.
Nyheter • Publicerad 11 juni 2010
Polisen letar efter 60-årige Ronny Falk.
Polisen letar efter 60-årige Ronny Falk.Foto: Foto: privat

Ett vittne har på söndagseftermiddagen sett 60-åringen lämna Blidsberg och åka mot Falköping. Men sedan dess har mannen varit spårlöst försvunnen.

Polisen är nu angelägna om att komma i kontakt med personer som har sett Ronny Falk, eller hans gröna Saab 9-5. Han skulle ha tillbringat helgen den 4-6 juni i Blidsberg och polisen är särskilt intresserade av iakttagelser från den tiden.

– Vi vänder på alla stenar för att bringa klarhet i vad som ligger bakom försvinnandet. All information om Ronny och om eventuella iakttagelser av honom eller hans bil från den senaste veckan är därför av största intresse för oss, säger Göran Magnusson, förundersökningsledare vid Värnamopolisen.

Han säger att det i nuläget inte finns några misstankar om brott i samband med mannens försvinnande.

– Vi befarar att det kan ha hänt något, det kan vara sjukdomsfall eller så kan han ha kört av vägen.

Polisen har sökt i området och väntar nu på assistans från en helikopter. Men på grund av dåligt väder kan det hända att den börjar söka först i morgon, lördag.

Ronny Falk beskrivs som en skötsam person, som bor och arbetar i Gislaved.

Tips kan lämnas till polisen på telefonnummer 11414.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.