Annons
Nyheter

Peo Ejderhall har avlidit

Sverigedemokraten Per-Olow (Peo) Ejderhall, Ulricehamn, har avlidit. Han insjuknade hastigt i tisdags och avled på torsdag förmiddag.
Nyheter • Publicerad 1 oktober 2010

– Hans plats kommer att besättas med en ersättare under kommande mandatperiod, säger Tommy Larsson, partikamrat och vice ordförande i Sjuhärad.

Enligt valmyndigheten skulle det bli Robert Palm som tar Peo Ejderhalls plats i kommunfullmäktige men:

Annons

– Jag vet att jag stod med på listan men det är ett misstag som jag sa till dem att ändra men de kunde tydligen inte det. Så jag ställer inte upp, hälsar Robert Palm.

Enligt Tommy Larsson var överenskommelsen att Robert Palm ville undvika att komma in i kommunfullmäktige. Nu går frågan vidare till sjätte och sjunde namn på listan, Lennart Andersson respektive Thorleif Petterson.

 

Under gårdagen publicerade www.ut.se den felaktigt uppgiften att Peo Ejderhall skulle ha avlidit under tisdagen. UT beklagar publiceringen.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons