Annons
Nyheter

Oppositionsrådet berömmer kommunalrådet

I måndags hade politikerna det första kommunstyrelsemötet enligt den nya organisationen, och politikerna tycks än så länge nöjda.
Nyheter • Publicerad 13 januari 2011

– Den nya formen fungerade väldigt bra, över förväntan, säger oppositionsrådet Mattias Josefsson (S) som ger med beröm godkänt för nya ordföranden Lars Holmin (M).

– Även om jag inte tycker samma sak i alla frågor vill jag ge ett stort beröm för hur han genomförde mötet. Han hanterade det väldigt bra.

Annons

Det som är bra med den nya formen enligt Mattias Josefsson är bland annat att det nu finns mycket tid för schemalagd diskussion innan själva besluten. Dessutom var det mer struktur på mötet.

– Det kändes mycket mer strukturerat och mycket mer ordnat.

Lars Holmin själv är också nöjd, även om han sade lite fel ibland.

– Men det är bara skratta och köra om det.

Han är annars också nöjd med den nya formen för kommunstyrelsemöten och tror att de andra politikerna också var det.

– Jag har bara hört positiva ordalag om det.

Nästa möte med kommunstyrelsen är den 24 januari. Mötena sker i Stadshuset och är öppna för allmänheten från klockan 15.00

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons