Annons
Nyheter

Nu får fler chansen att se Änglagård

Tidigare har det bara varit speciellt inbjudna gäster som fått möjlighet att se filmen den 16 december. Men nu är det klart att det blir fler visningar.
Nyheter • Publicerad 30 november 2010

När Colin Nutley var i Ulricehamn på filmseminarium härom veckan berättade han att han gärna ville ha en sen galavisning för allmänheten efter de båda premiärvisningarna.

Nu får han alltså som han vill. 23.30 på premiärdagen kan ulricehamnarna få se Änglagård - tredje gången gillt. Den som inte orkar vara vaken så sent får chansen den 17, 18 eller 19 december.

Annons

Till den första premiärvisningen på premiärdagen är skådespelare och vip-gäster inbjudna, till den andra är statister inbjudna med flera inbjudna.

Biljetterna till midnattsvisningen på premiärdagen kommer enbart att säljas över disk på turistbyrån. Till de andra visningarna kan man gå in på www.eurostar.se/html/bokning.php?ort=Ulricehamn och köpa sin biljett från och med den 12 december.

Från och med juldagen visas filmen två gånger per dag i en av biograf Folkans salonger.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons