Annons
Nyheter

Notorisk rattfyllerist fälld igen

En 27-åring från Ulricehamn som sitter i fängelse för bland annat rattfylleribrott fälls för flera nya drograttfylleriförseelser.
Nyheter • Publicerad 19 september 2014

Mannen, som har fått körkortet indraget tidigare, togs i vintras av polis vid tre tillfällen då han körde personbil påverkad av cannabis. En av händelserna inträffade i Ulricehamn och två i Stockholmstrakten.

Förutom cannabis har 27-åringen blivit ertappad med amfetamin i blodet vid ett tillfälle och vid två av rattfylleritillfällena har polisen beslagtagit en kniv. Mannen döms därför även för brott mot knivlagen.

Tingsrätten anser att de senaste brotten bör ingå i det fängelsestraff som mannen nu avtjänar. Därför blir det ingen ytterligare påföljd. En av nämndemännen ville se en förlängning av fängelsestraffet med två månader men blev överröstad av övriga nämndemän.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons