Annons
Nyheter

Många svängde loss på Nya Kurhotellet

I fredags kväll var det fullt hus på Nya Kurhotellet. Många tog sig dit för att lyssna till Interstate 40 Rhythm Kings.
– Det blev mycket lyckat, säger Per Johansson.
Nyheter • Publicerad 27 mars 2012

Ett jättebra drag, mycket folk och skön musik gällde på Nya Kurhotellet i fredags kväll. Anledningen till det var att det anordnades en Rhythm'n'Blues-kväll.

– Egentligen var det ett företagsevent för 40 personer från början, Men bandet ville ha större publik vilket gjorde att vi släppte fler biljetter, säger Per Johansson på kurhotellet.

Annons

Många av biljetterna gick åt snabb och bandet Interstate 40 Rhythm Kings som enligt dem själva garanterar en funky och groovy Rhythm'n'Blues-upplevelse fick till slut spela inför 150 personer.

– Det finns inte så många ställen att gå till om man är lite äldre. Ulricehamn är litet så vi hade inga förväntningar egentligen. Vi är väldigt nöjda med kvällen som var trevlig. Folk som var här uppskattade det. När gör ni det igen? frågade många.

Ja, när är det egentligen dags för nästa musikunderhållning?

– Just nu finns inget inplanerad. Vi har lite idéer kring andra saker med liknande ingredienser. Ingenting är klart än.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons