Annons
Nyheter

Man döms för pizzeriahot

Den 29-årige mannen viftade med en kniv och hotade att döda flera personer på en pizzeria i Gällstad. Nu döms han för flera brott.
Nyheter • Publicerad 17 september 2014

Upprinnelsen till hoten på pizzerian i mars i år var att 29-åringen nekades att köpa öl då personal tyckte att han var för berusad. Den ölsugne gästen gick då till angrepp mot en anställd på pizzerian, bland annat ska han ha slagit honom i bröstet.

Då fler personer kom in på pizzerian tog 29-åringen fram en kniv och hotade att döda dem. Den anställde lyckades få ut den berusade mannen från lokalen och ringa polisen. Mannen greps av polis på platsen.

Mannen, som tidigare är dömd för liknande brott, har i dagarna dömts till skyddstillsyn med förlängd prövotid för olaga hot, bedrägligt beteende och brott mot knivlagen. Han ska också betala 120 kronor för en beställd pizza och den öl som han tilläts dricka.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons