GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ledningsbesiktning skapar buller i Ulricehamn

Under dagen lågflyger en helikopter i bland annat delar av Ulricehamns och Tranemo kommun för att utföra kraftledningsbesiktning.
Ulricehamn • Publicerad 9 december 2021
Under torsdagen utförs kraftledningsbesiktning i Ulricehamnstrakten vilket kan medföra en del oljud.
Under torsdagen utförs kraftledningsbesiktning i Ulricehamnstrakten vilket kan medföra en del oljud.Foto: Helikopter

Arbetet kommer enligt uppgifter från Sveriges radios trafikredaktion utföras mellan klockan 9.30 och 15.30 under torsdagen.

Helikoptern kommer i Ulricehamns kommun röra sig i trakterna kring Ulricehamns tätort och Gällstad. Men flygning kommer också ske i trakterna av Dalstorp, Limmared och Målsryd.

Djurägare varnas för störande ljud som eventuellt kan skrämma djuren.

Jens AugustinssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.