Nyheter

Lastbilskaos i centrala Ulricehamn

Just nu är det problem att ta sig fram i trafiken även inne i Ulricehamn. Bland annat är det totalstopp i rondellen vid Jehovas vittnens lokaler.
Nyheter • Publicerad 6 december 2013
Proppen på Boråsvägen. En lastbil försökte köra förbi en lastbil som fått stopp men fastnade själv. Bakom ekipagen har det bildats köer på flera hundra meter.
Proppen på Boråsvägen. En lastbil försökte köra förbi en lastbil som fått stopp men fastnade själv. Bakom ekipagen har det bildats köer på flera hundra meter.Foto: Henrik Erickson

Det är ett flertal lastbilar som har fastnat i rondellen, vilket bland annat har orsakat stora köer på Boråsvägen. Vid 9.30 sträckte sig köerna ända ut mot Villastaden.

Det är minst tio lastbilar som står still och blokerar vägen. Huvudproblemet uppstod när en lastbil fick stopp i den lilla backen på Boråsvägen upp mot OK/Q8. När en annan lastbil skulle köra förbi i andra körfältet, på andra sidan refugen, fastnade även denna. De båda bilarna bildar sedan dess kork i hela vägbanan.

Även i backen upp mot Ulricehamns sparbank och i backen från Ica upp mot rondellerna står det lastbilar som inte kommer loss.

Det kommer även rapporter om att en del kör fast i de olika backarna upp i Ulricehamn.

Live-published photos and videos via Shootitlive(function(){var d=document,b=d.body,s=d.createElement('script');s.src='//s3-eu-west-1.amazonaws.com/shootitlive/shootitlive.load.v1.1.ut.js';b.insertBefore(s,b.firstChild);}())

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.