Annons
Nyheter

Lastbil och personbil i r 40-olycka

Vid 15-tiden på måndagen körde en lastbil in i sidan på en personbil vid Rastakorset i Strängsered. Föraren till personbilen fick föras till sjukhus med ambulans.
Nyheter • Publicerad 8 september 2014
Lastbilen träffade den svängande personbilen i sidan. Olyckan inträffade vid Rasta i Strängsered.Foto: Pernilla Rudenwall Petrie

Personbilen, som kom från Ulricehamnshållet, blev påkörd på passagerarsidan då personbilsföraren svängde över riksväg 40 in mot Liared och Rasta.

– Det var en äldre man och en hund i bilen. Mannen blev avförd från olycksplatsen i ambulans och polisen tog hand om hunden, säger Roger Knutsson, styrkeledare hos Räddningstjänsten.

Annons

Den äldre mannen var vid medvetande när han togs omhand av ambulanspersonal och bedömningen på plats var att han inte var allvarligt skadad.

Just efter olyckan var det under en kort period stopp i trafiken från Jönköping mot Ulricehamn. När räddningstjänsten kom till platsen kunde man leda om trafiken in över Rastas område.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons