Annons
Nyheter
En 28-årig kvinna från ett samhälle i Ulricehamns kommun misstänks för grovt narkotikabrott tillsammans med två bröder efter att polisen hittade en stor mängd amfetamin på en adress i Borås.
Nyheter • Publicerad 18 juni 2010

Narkotikan hittades i onsdags. Det började med att polisen kollade en av bröderna samt kvinnan när de kom åkande på mopeder som misstänktes vara stulna. Polisen ska då ha hittat en pistol och en rånarluva, skriver Borås Tidning.

Efter detta undersökte polisen en adress. Där befann sig den andre brodern. Polisen hittade även skjutvapen, misstänkt stöldgods samt en stor mängd amfetamin. Narkotikan uppges vara värd i alla fall 200 000 kronor.

Annons

Kvinnan sägs vara tillsammans med en av bröderna.

Männen, som är 39 och 42 år gamla, greps på onsdagen och anhölls senare samma dag. Den 28-åriga kvinnan anhölls på torsdagen.

Förutom grovt narkotikabrott utreds stöld, häleri, vapenbrott och förberedelse till rån.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons