Annons
Nyheter

Kvinna bestulen på halsband

En kvinna utsattes på onsdagen för en fräck stöld när två okända kvinnor kom fram till henne och bytte ut hennes halsband mot ett falskt.
Nyheter • Publicerad 29 mars 2012

Det var vid femtiden på onsdagseftermiddagen på Tre rosors väg som kvinnan blev stoppad av två kvinnor i 25-årsåldern som klev ur en svart bil. Kvinnorna ville sälja ett halsband till henne och hängde det runt hennes hals. Samtidigt lyckades de ta kvinnans egna halsband och försvann från platsen.

Liknande händelser sker med jämna mellanrum på olika platser i landet. Ett vanligt scenario har varit att bilister blir tillfrågade om de vill köpa guld i samband med att de stannar på en rastplats. Sedan visar sig guldet vara falskt.

Annons

I september förra året drabbades en man i Blidsberg. Det stannade en bil och frågade efter vägen. Efter att mannen hade förklarat vägen ville bilisterna uttrycka sitt tack, och gjorde detta genom att gå ut och hänga en guldkedja runt mannens hals.

När mannen kom hem upptäckte han att hans egen guldkedja var borta, och att den nya var falsk.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons