Annons
Nyheter

Invigning av nytt leklandskap

På onsdag invigs det nya leklandskapet i Ulricehamns simhall.
Nyheter • Publicerad 28 januari 2011

Detta enligt ett pressmeddelande från Ulricehamns kommun.

"Det nya leklandskapet erbjuder nya möjligheter till vattenlek och rekreation i form av vattenrutschbanor, badtunna, vattenfall, grottor, olika djur som sprutar vatten och mycket annat spännande.", skriver kommunen.

Annons

Kommunfullmäktiges ordförande Roland Karlsson kommer att närvara. Om han kommer bada eller inte nämns dock ej. Men det lovas överraskning till både barn och vuxna.

Byggandet av det nya leklandskapet startade i november 2010 och har kostat cirka två miljoner kronor. Bland annat har ett nytt golv gjutits på plats i Simhallen. Själva bassängen har byggts av företaget Rodeco på plats i deras fabrik och sedan delats upp i sektioner för att fraktas till Ulricehamn och monterats ihop på plats i Simhallen.

Jerker Skoglund är föreståndare för Simhallen i Ulricehamn och han ser mycket positivt på det nya leklandskapet.

– Vi hoppas att detta ska bli ett lyft för hela badhuset och då främst barn i åldern 0-7 år som det nya leklandskapet vänder sig till.

Anders Rosenberg

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons