Annons
Nyheter

Föreningar pratade Änglagård

Vad kan vi göra av Änglagårdsfilmen?
Det var frågan när turistbyrån träffade föreningar och turistföretag i Änglagårdsland under tisdagseftermiddagen.
Nyheter • Publicerad 4 november 2010

Mötet mellan hembygdsföreningar, byalag, turistföretag och turistbyrån under tisdagsförmiddagen hölls på Årås kvarn. På programmet stod hur de i samarbete ska kunna förvalta det arv Änglagårdsfilmerna generellt, den sista – tredje gången gillt – i synnerhet ger.

– Vi pratade om bussturer i Änglagårdsland, vad Änglagård står för i våra ögon, om det går att ordna olika cykelpaket och hur vi arrangerar en eventuell filmfestival i sommar, säger Sofia Lennström tillförordnad turistchef i Ulricehamn.

Annons

Nu går de inblandade föreningar vidare till nästa fas.

– Nu har vi delat upp oss i grupper för att jobba vidare mer detaljerat. Vi har ordnat en bussgrupp, en paketgrupp och en filmfestivalgrupp.

– Vi var över 50 personer som träffades och det var en väldigt positiv stämning därute. Dessutom fick vi väldigt många tankar med oss som vi nu kan jobba vidare med.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons