Annons
Nyheter

Följ det lokala valresultatet

Klockan 20.00 avslutas röstmottagningen och sedan ska rösterna räknas. Här på ut.se presenterar vi det lokala valresultatet när det är färdigt senare under kvällen och natten till måndagen.
Nyheter • Publicerad 14 september 2014
I veckan började förtidsrösterna sorteras. I kväll börjar rösträkningen. Här är det Sigbritt Anell som funderar över vilken av de tolv högarna nästa kuvert ska placeras i. Bakom henne Agneta Isaksson och till höger Mona Brolin.FOTO: Pernilla Rudenwall Petrie
I veckan började förtidsrösterna sorteras. I kväll börjar rösträkningen. Här är det Sigbritt Anell som funderar över vilken av de tolv högarna nästa kuvert ska placeras i. Bakom henne Agneta Isaksson och till höger Mona Brolin.FOTO: Pernilla Rudenwall PetrieFoto: Pernilla Rudenwall Petrie

I torsdags skrev UT att rekordmånga hade förtidsröstat och sorteringen av dessa röster inleddes i onsdags. Om det blir rekordstort röstdeltagande även totalt sett återstår att se.

Exakt när det preliminära lokala resultatet kan vara klart är osäkert.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons